Besøg pensionen

Husk besøg kun kan ske efter aftale!

Et besøg på Elsang Dyrepension.

I ankommer spændte og sikkert med en masse spørgsmål, som der vil være god tid til at få besvaret, mens vi går rundt og kigger. Besøget varer ca. ½ time og det vil kun være jer og jeres hund der går rundt og kigger. I kommer altså ikke i en stor gruppe, da jeg mener at det er alt for upersonligt, stressende for hundene og det vil ikke give jer den rigtige oplevelse af Elsang dyrepension.

Vi starter på gårdspladsen, hvor I slipper hunden så den selv kan gå rundt og snuse og lige vænne sig til stedet og mig. Dette er en dejligt afslappende måde for hunden at komme ind på pensionen og helt på dens egne præmisser.
Når hunden virker klar på at se mere går vi indenfor i pensionen. Er der hunde på ferie her, vil de være på deres overdækkede terrasser eller ude på løbegårdene, så de stresser mindst muligt og så får jeres hund ikke en dårlig oplevelse. Det er heller ikke til hverken at fortælle eller lytte hvis alle hundene står og gør, hvilket de naturligt vil gøre når der sådan kommer fremmede.
Når jeg har fortalt om alt det indendørs, sætter I snor på hunden og vi går ud og kigger på udendørsarealerne. Når vi kommer til luftearealet, kan i slippe hunden igen og den kan snuse og opleve på egen hånd, her fortæller jeg om alt det udendørs. Så skal hunden i snor igen og vi går tilbage til gårdspladsen.
Skulle I undervejs ikke have fået besvaret alle jeres spørgsmål, så bare spørg løs 😉
Hvis det har interesse kan I også se hundesvømmehallen og få en beskrivelse af det.
Det var så et besøg på Elsang Dyrepension.
I skal nu tage hjem i ro og mag og finde ud af om vores pension, er det rette sted for netop jeres hund. Hvis I ikke mener det, skal I ikke gøre mere, har I forbooket en plads annullerer jeg den efter en uge. Hvis I derimod syntes at det var alle tiders og at jeres hund godkendte det hele, gøres et af følgende:

1. Du har allerede forbooket en plads, nu skal du så overføre et depositum. Husk at, det skal gøres indenfor en uge, da jeg ellers tror at, I ikke ønsker pladsen og derfor annullerer jeres forbooking!
2. Du har ikke forbooket, så kontakt mig for at booke en plads, derefter overføres depositum.

Depositum skal overføres for, at jeg ikke kommer til at stå i den situation, at jeg holder en plads til jer og derfor afviser andre, hvorefter I så ikke dukker op! Depositum betales ikke tilbage, kan ikke overføres til senere brug eller til andre!

Ved bestilling af ophold på Elsang dyrepension betales et depositum på 600 kr. senest 7 dage efter bestillingen er foretaget. Har du en aftale om besøg overføres depositum senest 7 dage efter besøget.
Din bestilling er først gældende, når vi har modtaget din indbetaling af depositum.

Min guldklump vil elske at holde ferie på Elsang Dyrepension og jeg vil gerne holde ferie med god samvittighed, derfor overføre jeg depositum:

  1. 600 kr. pr. boks. D.V.S. har du flere hunde som skal bo sammen betaler du også 600 kr.
  2. Ved weekendophold for 1 hund, altså ankomst fredag og afhentning søndag 675 kr.
  3. Har du mere end 1 hund der skal på weekendophold indbetaler du 600 kr.

 

Depositum indbetales til:

Danske Bank
Reg. nr.: 3543
Konto nr.: 4779128067
Eller mobile pay: 60703850

Husk at skrive i tekstfelt til modtager dyrets navn og evt. periode.

Når jeg har modtaget indbetalingen, sender jeg en ordrebekræftelse og pladsen er jeres.

Senest 14 dage før planlagt ankomst skal restbeløbet være indbetalt, ellers bortfalder din bestilling – depositum betales ikke retur. Ved bestilling senere end 14 dage før ankomst er aftalen bindende, og betaling for hele opholdet skal foretages senest 2 dage efter bestillingsdato.

I højsæsonen (børnenes skoleferie og lign) Overføres restbeløbet senest 1 mdr. før planlagt ankomst, ellers bortfalder din bestilling – depositum betales ikke retur. Ved bestilling senere end 1 mdr.før ankomst i højsæsonen, er aftalen bindende, og betaling for hele opholdet skal foretages senest 2 dage efter bestillingsdato.