Dagligdagen

Dagligdagen ser ca. sådan her ud:

*  Kl. 8 Siger vi som regel godmorgen og hundene lukkes ud på løbegård og/eller vi går tur. Vi gør rent, frisk vand serveres i løbegårdene, hvorefter mad og vand gøres klar indenfor.

*  KL. 9-10 er der ankomst og afhentning. Derefter kommer hunde ind igen, hvor maden er klar i deres bokse. Er vejret godt, står hundene ude i længere tid og får i så fald serveret maden i løbegårdene.

*  Ca. kl 12-13 går vi tur på det store lufteareal. De hunde der må og kan sammen, går tur sammen. Hundene er løse. Derefter kommer hundene ud i løbegårdene. De er ude alt efter hvad der passer med vejr og hundene selv. De får en lille snack og frisk vand.

*  Ca. kl 1630 lukkes hundene på løbegårde hvis de har været inde og/eller vi går tur.
Kl. 17-18 er der ankomst og afhentning. Derefter serveres der aftensmad og frisk vand.

*  Ca. kl 21 lukkes hundene på løbegårde hvis de har været inde.

*  Ved 22 tiden lukker vi hundene ind og siger godnat

For at holde stress hos hundene nede mest muligt, får de altid noget at spise på gulvet når vi går fra dem, som ellers kan være en rigtig ubehagelig situation for nogle hunde.
Når hunde spiser og spytproduktionen går igang, nedsættes stress og samtidig er de igang med noget spændende, derfor ser og reagerer de ikke når vi går og så er der ro på hundene til vi kommer igen.